We nemen met deze cadeautips de zorgen van ons zorgpersoneel uit handen tijdens de Dag van de Zorg

Elke derde zondag van de maand maart is het zover. Ook in 2023 vieren we het zorgpersoneel tijdens de Dag van de Zorg. Op zondag 19 maart is het hun beurt om ontzorgd én in de bloemetjes gezet te worden. En die bos bloemen die we voor ogen hebben, zal zeker de boodschap doen overkomen. Maar willen we hen op hun speciale dag echt nog iets extra geven dat hun toewijding nodig heeft? Of kiezen we eerder voor een persoonlijke ‘dankjewel’? Wij geven je alvast de meest originele opties.


Chocolade wint altijd!

Think about it: ons zorgpersoneel geeft dag in dag uit het beste van zichzelf. Dan verdienen zij op deze speciale dag in onze ogen dezelfde wederdienst. En wat is er meer helend en verzorgend voor onze ziel dan een goed stuk chocolade?

Wij weten het wel: een goed stuk, zelfgemaakte chocolade! Met natuurlijk ingrediënten en die extra sprinkles dankbaarheid, durven we zelfs zeggen dat dit voor elke gelegenheid de juiste ingeving is.

Na 19 maart zullen de ziekenhuizen en rusthuizen gevuld worden met glimlachende medewerkers die tijdens de pauze snel van een stukje chocolade genieten, de zelfgemaakte lekkernij gebruiken voor een warme chocomelk of het tussen een boterham tot zijn recht laten komen.

Eigenlijk geven we zo dus een oprechte glimlach cadeau!

Zelfgemaakt en blijvend

Selected by Lot staat gelijk aan duurzame geschenken. Ook voor de Dag van de Zorg kiezen we voor herbruikbare cadeaus.

Stel je even voor dat onze zorgmedewerkers aan het einde van hun shift op 19 maart thuis hun schoenen kunnen uitschoppen en, naast dat stuk heerlijke chocolade van daarnet, dubbel kunnen genieten van een artisanale geurkaars.

Yep, daar is die glimlach weer!

Dank je, maar dan duurzaam

Of zeg het met een bubbeltje, lekker sippin’ chillin’

Ons zorgpersoneel verdient het allerbeste. Dat geldt eigenlijk altijd, maar nog meer na de afgelopen, uitdagende jaren. Die duurzaamheid die je terugvindt in onze geschenken, wensen wij alle zorginstellingen toe in de relatie met hun teamleden.

Wij willen dat deze cadeaus niet enkel ‘dank je’ zeggen, maar ook: “wij appreciëren je zo, we hebben je graag bij ons!”.

Benieuwd naar wat we allemaal te bieden hebben als geschenksets voor de Dag van de Zorg? Ga naar www.selectedbylot.be en vind er alle opties terug.

Dit jaar geven we een glimlach cadeau!

Een reactie achterlaten