al gedacht aan Dag van de zorg?

Neem met deze cadeautips de zorgen van je zorgpersoneel even uit handen.

Eerst en vooral een welgemeende dankjewel voor wat jij en je team elke dag verwezenlijken.

Jullie verzorgen namelijk onze allerliefsten wanneer dat voor ons onmogelijk is. En op de Dag van de Zorg doe jij dat ook nog eens voor je personeel, omdat ze dat verdienen!

Ook in 2023 vieren we het zorgpersoneel tijdens de Dag van de Zorg. Op zondag 19 maart is het hun beurt om ontzorgd én in de bloemetjes gezet te worden.

Jij bent op zoek naar een attentie

Zoek dan niet langer verder!

Want met deze heerlijke leuke attenties van Selected By Lot heb je dat alles tezamen in een enkel cadeau!

Deze home made chocolate is to die for!

Jouw team geeft dag in dag uit het beste van zichzelf. Dan verdienen zij op deze speciale dag in onze ogen dezelfde wederdienst. En wat is er meer helend en verzorgend voor onze ziel dan een goed stuk chocolade?

Wij weten het wel: een goed stuk, zelfgemaakte chocolade! Met natuurlijk ingrediënten en die extra sprinkles dankbaarheid, durven we zelfs zeggen dat dit voor elke gelegenheid de juiste ingeving is.

Eigenlijk geef je je team dus een oprechte glimlach cadeau, want glimlachen zullen ze zeker met deze artisanale lekkernij achter hun kiezen.

Vanaf 100 stuks kunnen we jouw logo toevoegen.

9,95€ excl. Btw

home made chocolade

Onze heerlijke home made chocolade

boho buddies

Boho buddies

Deze prachtige droogbloemen zijn de perfecte manier om je waardering en dankbaarheid te tonen.  ze zijn tijdloos waardoor za altijd goed ontvangen worden.  

16,55 € excl. Btw

geurkaars in wijn glas

100% natuurlijke soya geurkaars

Na lang speurneuzen, op zoek naar ‘t beste van ‘t best, heb ik dé perfecte aroma’s gevonden voor de nieuwe collectie geurkaarsen van Selected By Lot.

Wild fig, Fresh linen,  Amber orchid, Basilicum en Prosecco Apple

Vanaf 50 stuks kunnen we jouw logo toevoegen.

18,55€ ex btw

Sippin 'n chilling

Sippin' and chillin'

Sippin’ and chillin’ na een lange werkdag dat doen we zo.

26,55 € excl. Btw

Selected by Lot Apéro

Liselotte, aangenaam!

Hi, Ik ben Liselotte en met Selected by Lot heb ik mezelf het grootste cadeau ooit gedaan (see what I did there?). Ik mag namelijk dag in dag uit bezig zijn met het samenstellen van jouw perfecte cadeausets.

Die passie voor alles wat mooi is, heeft er eigenlijk altijd al ingezeten. Ik sta bij vrienden en familie dan ook bekend als ‘zij die nooit met lege handen aankomt’. En dat is een titel die ik graag draag.

Ik hou er namelijk van om mensen blij te maken met een cadeautje, klein of groot. Ik merkte al snel dat ik niet de enige ben.

Als fervent cadeaugever kreeg ik meer en meer de vraag naar mijn bronnen voor originele out-of-the-box geschenken. Ding, ding, ding: Selected by Lot was born!

Ik wil het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat jij daarmee anderen dan weer laat glimlachen, is voor mij een hele leuke bonus.

Ik help je graag verder!

Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem dan gerust contact op  en ik denk graag met je mee.