Originele cadeaupakketten en geschenken die echt gebruikt worden: het lijkt een onbereikbaar ideaal. Maar dat is buiten Selected by Lot gerekend. Wij bannen die lade vol ongebruikte cadeaubonnen (yep, ook die van jou) en willen een wereld waarin cadeaus een échte glimlach op ieders gezicht toveren.

Gemakkelijke cadeaus.

Selected by Lot gelooft in een wereld waarin een glimlach het mooiste antwoord is op het geven van een cadeau. En dat is dan ook meteen onze missie.

Onze geschenkpakketten garanderen een glimlach voor

  • Jou: omdat jij geen stress ervaart door gebrek aan inspiratie of tijd.
  • Je liefste(n): omdat zij enkel het allerbeste verdienen.

Cadeaus die écht gebruikt worden en geen schuif vol ongebruikte cadeaubonnen, dat is ons doel.

Het allerbelangrijkste? We maken het jou zo gemakkelijk mogelijk. In enkele klikken heb jij een gepersonaliseerd cadeaupakket  samengesteld of gevonden via onze op voorhand zorgvuldig klaargemaakte giftboxen.

Wij gaan voor de glimlach, jij ook?

Originele cadeaus

Want we weten ook dat de meeste cadeaus op het laatste nippertje besteld worden. Feel seen? Dan ben je niet de enige. Dat is namelijk waarom Selected by Lot geboren werd.

Maar laten we even eerlijk zijn: jouw schoonvader heeft niet nog een paar sokken nodig. Wat dacht je van een lekkere Apero Box  of is hij eerder een theeliefhebber? We’ve got you!

Cadeauboxen voor iedereen, dat is waar Selected by Lot voor staat. Want wij willen niet enkel jou ontzorgen, maar ook vooral jouw liefste(n) doen kirren van plezier bij het openen van hun geschenk.

Voor hen is dat onbetaalbaar. Voor jou is dat een mooie herinnering die je niet meteen een half maandloon kost.

Wil je leuke, originele geschenkpakketten aan een schappelijke prijs? Jij vraagt, wij draaien!

Cadeau of Giftbox?

Ben je een beetje overweldigd door het aanbod en ben je geneigd om toch maar voor die sokken te gaan? Niet doen, he!

Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Beloofd!

Binnen enkele klikken weet jij namelijk met welke Giftbox je je liefste(n) gelukkig maakt.

Beantwoord hier  enkele korte vragen en je krijg van ons een overzicht met de meest geschikte, originele cadeaus. Met andere woorden: wij doen het werk voor je! Laat je ons weten of je cadeau beter was dan die sokken?


Een reactie achterlaten