Duurzame cadeaus voor een mooiere wereld

Cadeaus zijn dé manier om de wereld mooier te maken. Daar zijn wij het bij Selected by Lot natuurlijk helemaal mee eens. Met giftboxen voor iedereen, maken wij het jou zo gemakkelijk mogelijk om iemand anders een glimlach te schenken. Maar dat is niet genoeg… Wij willen namelijk dat het cadeau dat jij geeft, ook teruggeeft aan de wereld. Hoe we dat doen? Stay tuned

Selected by Lot, the gift that keeps on giving

Duurzaamheid is voor ons niet enkel een modewoord. Selected by Lot staat droomt van cadeaus die ook effectief gebruikt worden en niet ergens achteraan in de kast belanden. Want geef toe; ook jij hebt ergens een vaas verstopt die je bovenhaalt telkens je schoonmoeder op bezoek komt. Als je schoonmoeder een kijkje genomen had op onze webshop, dan had je dat probleem nu niet. Maar hey, wij zijn hier niet om anderen te veroordelen. Iedereen maakt wel eens een mindere keuze, toch?

Awel, liefste lezer, vanaf nu dus niet meer. Of je nu een cadeau(box) zoekt voor een echte ginliefhebber, een wellnessgenieter of je schoonmoeder (yep, zij verdient dat ook!), je vindt bij ons alles terug voor een geslaagd geschenk dat gegarandeerd niet in die ene kast belandt.

Duurzame cadeauboxen

En wat als dat geschenk dan ook nog eens op een duurzame manier verpakt wordt én handgemaakte items bevat? That’s right, double win for you! Want hoewel we zelf grote fan zijn van jezelf of anderen te verwennen, geloven we er ook in dat dat op een zachte manier kan.

Zo is niet enkel je liefste blij met jouw geschenkbox, maar de rest van de wereld ook.

“Oké, Liselotte, you talked the talk, now walk the walk.”

Maar natuurlijk. Ik laat je graag zien hoe ik zelf aan de slag ga met mijn Home made natural candles.

VIDEO/AFBEELDING(EN) TOEVOEGEN

Duurzaam vs. duur

Originele cadeauboxen vinden, is niet meteen de gemakkelijkste opdracht. Wil je daar ook nog een duurzaam etiket aan hangen, betaal je je meestal blauw. En pas op, wij weten dat je je liefsten graag ziet. Maar je portemonnee ziet hen op dat moment waarschijnlijk iets minder graag. Niet meer, zeggen wij bij Selected by Lot!

Wij laten je namelijk graag van beide walletjes eten door aan te tonen dat onze giftboxen wél duurzaam zijn, maar niet duur.

De waarde? Die zit ‘m in de glimlach die je ervoor terugkrijgt.

Willen we wedden? Bestel dan nu snel de Healthy breakfast en laat het ons weten.

 

natuurlijke soya kaars