Dag van de medewerker : zo zet jij jouw team in de bloemetjes

Vind je ook dat jouw werknemers het verdienen om eens stevig in de bloemetjes gezet te worden? Want wat zij doen is onmisbaar voor jouw zaak! Awel, goed nieuws dan! Heel binnenkort, op 20 april, vieren we Dag van de Medewerker. Ideaal om jouw team eens te bedanken! Ideaal om hen jouw waardering eens te tonen!

First, a little bit of history

Dag van de Medewerker vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Daar werd het in 1952 voor de eerste keer gevierd onder het toenmalige concept ā€˜Secretaressedagā€™. Het doel van die dag was om zoveel mogelijk vrouwen aan te moedigen secretaresse te worden.

In de jaren 80 waaide het concept over tot bij ons in Europa, waar het vandaag de dag een vele bredere toepassing kreeg: niet alleen secretaresses, maar alle werknemers worden gevierd.

Wat meer dan terecht is dat ook! Want zonder werknemers, geen werkgevers. Ze zijn onmisbaar in om het even welke zaak.

Hoog tijd dus om hen dat eens in geuren en kleuren mee te delen, niet?
Maar hoe?

Zeg het met een origineel cadeau.

Er bestaan 1001 manieren om jouw medewerkers in de bloemetjes te zetten. Maar jij wil er eentje vinden die niet mainstream is. Jij ziet het anders. Geen setje karakterloze balpennen, geen flauwe stickersā€¦

Jij wil met andere woorden graag een origineel cadeau dat tegelijkertijd ook nog eens heel persoonlijk is?

But how do you do that?

Zoek niet langer! Want ik, Liselotte van Selected By Lot, wordt niet voor niets personal giftshopper genoemd. Ik heb dan ook voor jou exact datgene in de aanbieding waar je op zoek naar bent.

Jouw team geeft dag in dag uit het beste van zichzelf. Dan verdienen zij op deze speciale dag in onze ogen dezelfde wederdienst.

Wij weten het wel: een goed stuk, zelfgemaakte chocolade! Met natuurlijk ingrediƫnten en die extra sprinkles dankbaarheid, durven we zelfs zeggen dat dit voor elke gelegenheid de juiste ingeving is.

Eigenlijk geef je je team dus een oprechte glimlach cadeau, want glimlachen zullen ze zeker met deze artisanale lekkernij achter hun kiezen.

Bestel je 50 stuks of meer? Dan kunnen we ook je logo toevoegen.

Deze prachtige droogbloemen zijn het perfecte cadeau voor op je bureau thuis of op kantoor. Bovendien voegen ze een vleugje natuurlijke schoonheid en rust toe aan je werkruimte, waardoor het een prettigere omgeving wordt om in te werken.

Met dit exemplaar haal je niet alleen een goede geur en veel gezelligheid in huis. Neen! Je hebt er ook ineens een herbruikbaar, gepersonaliseerd ā€˜Selected By Lotā€™-potje bij dat jij nadat de kaars is opgebrand, een herbestemming naar keuze kan geven.

Verpakt in Furoshiki en verkrijgbaar in 5 geuren.

Bestel je 50 stuks of meer? Dan kunnen we je logo toevoegen.

met deze Apero Box geef je een genietmomentje cadeau! Deze box bevat heerlijke snacks en drankjes die perfect zijn voor een ontspannen avondje thuis met vrienden of familie.