Het apéro abonnement: het cadeau dat alsmaar blijft duren!

Omdat ik, Liselotte, het plezier van zowel een cadeau geven als een cadeau krijgen zo fijn vind, wou ik een manier bedenken om dat gevoel zo lang mogelijk uit te rekken. Het duurde dan ook niet lang of een ‘verlengd’ cadeau, in de vorm van een apéro abonnement, was born!

Maandelijks geluksgevoel

Een goed cadeau ontvangen is een gevoel op zich, niet? Een moment van pure blijdschap wanneer je de verpakking openmaakt en ziet dat wat erin zit precies datgene is wat je graag hebt!

Helaas zijn deze ‘geschenk’-momenten vaak beperkt in het jaar: jouw verjaardag en enkele feestdagen, maar daar blijft het dan ook vaak bij. Gelukkig voor jou ben ik er, Liselotte van Selected By Lot, om daar iets aan te doen.

Want met het apéro abonnement creëer je elke maand opnieuw dat moment van pure blijdschap. Elke maand haal je jezelf een cadeautje in huis! Of je kan er natuurlijk ook voor kiezen iemand anders een maandelijks plezier te gunnen en het abonnement cadeau te doen.

Het apéro abonnement  
Iedere maand een verrassing op de deurmat.
Want eerlijk, wie houdt daar nu niet van?  

Iedere maand gegarandeerd een quality time moment.
Want in de heisa van het dagelijkse leven is dat een must voor iedereen, toch?  

Iedere maand heel eenvoudig mooie herinneringen creëren. Het enige wat jij moet doen is de glazen klaarzetten.  
Easy peasy, nee?

Verrassend origineel

Jij vraagt je nu natuurlijk af wat er concreet in zo’n maandelijkse apéro box zit?

Ik som even in grote lijnen op wat er allemaal in zit. ‘In grote lijnen’ omdat de concrete inhoud een verrassing blijft. We moeten het iedere maand toch een beetje spannend houden, niet? (:

  • Fles 750 ml
  • Hapjes Selected by Lot
  • Glazen twv 25€ inbegrepen

En ik verzeker je: elke maand opnieuw zet ik mijn origineelste beentje voor! Want ik, Liselotte, your personal shopper & apero queen, haal zo veel plezier uit nieuwigheden ontdekken én vooral ook uit ze vervolgens te selecteren voor jou of de gelukkige ontvanger van jouw cadeau.

Mini apéro

“Goh ja”, denk jij nu, “klinkt allemaal heel goed zo’n apéro abonnement. Maar op de gelegenheid zelf wil ik liever niet met lege handen aankomen bij de persoon aan wie ik het abonnement cadeau doe.”

Ook daar heb ik aan gedacht! Want als je het abonnement koopt, heb je de mogelijkheid om een kleine flesje als voorproefje, als ‘mini apéro’, bij te bestellen dat je meteen al kan afgeven. En daar kan je meteen ook een van de leuke kaartjes van Selected By Lot aan toevoegen waarop je heel persoonlijk schrijft dat er eigenlijk nog een heel cadeau volgen zal.

The practicals

  • Een apéro box is telkens bedoeld voor twee personen. Maar aangezien jij of een ander er toch meerdere maanden van geniet – ah ja duh, het is een abonnement! – kan het quality time moment telkens met iemand anders besteed worden: jouw geliefde, jouw beste vriend(in), jouw mama, jouw papa…

  • Hoelang jij de verwennerij wil laten duren is helemaal up to you! Elke eerste vrijdag van de maand gedurende drie, zes of twaalf maanden krijg jij of de gelukkige ontvanger van jouw abonnement een apéro box aan huis geleverd.

En ik zou je apéro queen niet zijn, als ik niet aan alles gedacht, toch? Dus om de beleving helemaal compleet te maken, ontvang je bij elke box ook een spotify playlist.

Zet jij die muziekboxen dus al maar klaar, dan ontferm ik me over die van de apéro!

Een reactie achterlaten