3 tips om te ontstressen: Zo krijg je jezelf in chillmodus

 

Ik heb stress! Dat is het antwoord dat je eigenlijk wil geven op de vraag: “En, hoe is ’t?”. Maar in plaats daarvan geef je het meer sociaal aanvaarde: “Goed, goed. Drukjes, he”. Wat als je nu eens in alle eerlijkheid zou kunnen antwoorden dat je je fantastisch uitgerust voelt en je het gevoel hebt dat je alles aankan? Let’s make it work met deze 3 tips om te ontstressen.

 

Geef jezelf een romantische date

 

Yep, dat lees je goed! Je moet niet wachten op je partner om je in de watten te leggen. Dat doe je toch lekker zelf!

 

Wat denk je van wat verwennerij voor jou alleen? Ah, the dream!

 

Stel je even het volgende voor. Na een drukke werkdag zet je je handtas neer in de gang. Je loopt door naar de keuken waar je jezelf een lekker glas wijn ingiet en een paar heerlijke snacks klaarzet. Maak het je gemakkelijk met onze unieke Snack Time Box.

 

Maar wacht dat is niet alles. Jij verdient meer, toch?

 

Gun jezelf een bad vol bubbels

 

Terwijl dat lekkers op je ligt te wachten, laat je een bad vollopen met fluweelzacht, warm water (maar niet te warm, if you know you know). Je vult deze warme tempel met het beste badzout en ja, hoor; die ene badbom is ook aan de beurt.

 

Terwijl je de dag van je afscrubt, voel je ook de stress verdwijnen. Voel je het? Nog niet? Dan check je best even onze Pamper Yourself Box

 

Michael Bublé speelt op de achtergrond en terwijl je je afdroogt, kijk je al reikhalzend uit naar de zachte plaid die in de woonkamer op je ligt te wachten. Het is dan wel geen Michael Bublé, maar hij houdt je ook warm gedurende de hele avond.

 

Fris als een hoentje, doe je je badjas en je slippers aan en wandel je richting de woonkamer met je glas wijn in de ene hand en je smaakvolle nootjes in de andere.

 

Dit is het toppunt van relaxatie, toch? Oh nee, liefste lezer. We zijn er nog niet, hoor.

 

Hef het glas op jezelf

 

Het enige dat nog ontbreekt op deze perfecte date night, is wat sfeerlicht. Wat denk je van een unieke kaarsenplank met daarop 3 kaarsen die perfect jouw gemoed aanvullen? Check zeker de Let there be Light Box.

 

Daar zit je dan:  • Heerlijk geurend en zacht na je bad;
  • Onder je luxueuze plaid;
  • Met een glas wijn en snacks voor je;
  • En de meest gezellig brandende kaarsen naast je.

 

Stress? Welke stress? Voor het eerst in tijden kan je op de vraag ‘hoe gaat het met je?’ in alle eerlijkheid antwoorden: “Ik voel me fantastisch uitgerust en ik heb het gevoel dat ik alles aankan”!

 

Wil jij dat ook? Bekijk dan zeker hier al onze gifboxes voor deze broodnodige cadeautjes aan jezelf!

Een reactie achterlaten